Gör du egna hundsaker? Vill du sälja dem, men slippa allt krångel kring administration, beställning och betalningssystem? Vi tar hand om hela den biten, så att du kan fokusera på din skaparglädje. Välkommen till Petmade!

Det kostar ingenting att vara med och lägga upp produkter på sidan. Istället tar vi ut en avgift på 15 % av försäljningspriset (inkl moms) när något blir sålt. På så vis behöver du inte betala något förrän du faktiskt har haft nytta av tjänsten. Du binder inte upp dig för några dolda kostnader, och du kan när som helst avsluta ditt konto på Petmade om du önskar. Du bestämmer själv hur mycket eller lite du vill sälja genom din Petmade-butik. Du kan skapa på beställning, eller bara lägga upp färdiggjorda produkter om det passar dig bäst.

illustration petmade

 

Du får tillgång till en färdig webbshop, där det enda du behöver göra rent administrativt är att lägga upp en bild, en beskrivning och ett pris på din produkt. Vi sökmotoroptimerar, designar, fixar tekniken, donar med avtal, fipplar med systemen, och allt annat som du kanske inte älskar att hålla på med. Du kan lägga din tid på att tillverka dina produkter, och vi lägger vår tid på att visa upp och marknadsföra dem. Dina produkter syns i en lättnavigerad och professionellt utvecklad webshop. Kunderna kan därför enkelt hitta det de vill ha och hitta fler produkter från samma säljare.

Vi erbjuder flera olika betalningsmetoder för kunden, som kortbetalning och faktura, på ett smidigt och säkert sätt via Petmade. På så sätt ökar vi tryggheten både för kunderna och dig som säljare. Ni behöver inte dela med er av kontouppgifter till varandra och du som säljare slipper risken för att kunden inte betalar för sin vara. Vi förenklar också administration och bokföring genom att sammanställa dina försäljningar och skicka veckovisa kvitton.

 

Idén med Petmade bygger på medskapande. När vi samlar flera skapare på samma ställe har vi tillsammans lättare att nå ut. Ett bredare unikt utbud lockar kunder, och säljare av olika produkter gynnas av varandras framgång. Istället för att konkurrera vänder vi på det och drar fördel av att vara flera. Ju fler vi är, desto bättre blir det!


Vill du vara med? Registrera dig här
Har du frågor? Tveka inte att kontakta mig på anna@petmade.se